A grał ktoś kiedyś w Stunt GP ? - to całkiem fajna gierka jeżdzi się małymi,samochodami i można się ścigać w trybie wieloosobowym. Pełna wersja jest do ściągnięcia przez torrenta na : Torrenty.org
Kiedyś często grałem w to.
co wy widzicie w tych managerach tam sie nic nie dzieje przecież ! ciągle ten paskudny ekranik z tabelkami i wyktesami a meczu tyle i w takiej jakości że pożal sie Boże! jakieś kuleczki biegają po ekranie i nie ma sie wpływu na to co robią. już wole fife i fifo-opdobne
i wszystko w temacie...kwintesencja managerki..gra w ktora pocinam od czasu jak am komputer(tzn w kolejne cmy) obecnie jestem managerem..TKP Toruń gram sezon...2026/27 :] i nie zamierzam przestac w to grac...piekna gra..a cm 6 juz czeka ale cm4 jak narazie nic nie przebije...
CM4 to nalepszy manager na świecie Te poźniejsze serie już nie były takie supers, może jeszcze CM 03/04 ujdzie bo w miare fajne było Ale CM5 to kompletna porażka :/ podobnie CM6
Ja sobie teraz pykam w fife 07 i call of duty. W fife gra sie przyjemnie, a co do COFa to naprawde zaluje, ze dopiero teraz moglem nia poznac, zajebista gra. Jak przejde jedynke to zabieram sie za 2
Ostatni menager w którego miałem okazje grać to był ten na sezon 99/00 oj daaaaawno to już było. Co do tej nowej fify, to kumpel mi mówił że Fifa 2006 była chujowa. Nie miałem okazji sprawdzic bo mi nie poszła na mojej karcie graficznej Moim zdaniem najlepsze Fify to 99,2002 i 2005 grałem we wszystkie do tej z 2005 roku