A te wcześniejsze posty to nie było przegięcie pały? Tyko jedna "droga" jest słuszna? "Mowa nienawiści" to tylko po jednej stronie?

...Powiem tak, a propos tego wątku, ja na PiS nie głosowałem, ale wolę już ich od tych co byli poprzednio u władzy i uważam, że w pewnych kwestiach powinni zrobić porządek w tym kraju...i przepraszam, jeśli tak tu nie jest, ale po prostu uważam, że te lata medialnego "wychowania" zrobiły swoje...z resztą teraz sytuacja w tvp się odkręca i robi się podobnie, tylko w teraz w drugą stronę...
Laser, nie wiem jak Ty się poczułeś, jak np. pani Bieńkowska powiedziała kiedyś, że tylko debil pracuje za 6 tys., ale wg. mnie to dobrze oddaje sytuację, co się dzieję tam na górze w politycznych elitach, które żyją sobie w swoim świecie oderwanym od tego co dzieję się w kraju...z resztą takich i podobnych sytuacji było wiele...po prostu tamta władza straciła u mnie szacunek...W ogóle w jakich czasach żyjemy, że teraz patriotyzm nazywa się nacjonalizmem czy rasizmem? (i nie piję tu do tego przytoczonego wydarzenia w kościele czy też wybryków chuligańskich podczas marszu niepodległości)...wolę modę z patriotycznymi koszulkami niż te ze zbrodniarzem Che Guevarą. ...Nie czuję też zawiści do tych, którym się dobrze życie ułożyło i nie narzekają na brak pieniędzy, wręcz im gratuluję...i nie, nie brałem żadnego kredytu we frankach...w ogóle mam wrażenie, że nie zrozumiałeś o czym napisałem...ale co tam, śmiej się z czego chcesz. ...A jeżeli ktoś tu uznał, że nazwałem go lewacką hołotą, to gratuluję, może czuć się wyróżniony i zapozować z karteczką "je suis lewacka hołota"...

pozdrowiłem tylko tych tam na górze i w tv, co sieją zamęt i próbują ludziom przestawiać klepki w mózgu. Peace.
Jeśli pojawi się admin i uzna, że za bardzo pojechaliśmy polityką w tym wątku, niech robi co uważa za słuszne.
Wracając do Litzy, nie mam nic przeciwko żeby pojawił się jako gość na nowej płycie Acid's, on cały czas "to" ma

też to zauważyłem...
czym skorupka za młodu nasiąknie... 
Bitches, drugs, guns for sale.