Chyba, konkretnej reguły, nie ma, ale dla przykładu, w marcu 2006 roku, był w trakcie pisania książki pt. "Myslovitz. Życie to surfing", jednak sama książka ukazała się dopiero w listopadzie 2009 roku.
Gdy nie wiesz dokąd iść KRZYK zmęczył Cię, Za szyjkę mocno chwyć i napij się
A ja jestem mega sceptycznie nastawiony wobec Raportu 2. To trochę tak, jak w pierwotnym raporcie, gdzie już pod koniec przynudzało. Albo w Bez Litości, gdzie prawdziwe mięcho było głownie na początku działalności. Bo w sumie to na mięcho liczę.
Zrobię to zmyślnie i dokładnie, choć niekoniecznie szybko
I to jest wiadomość na którą czekałem! Mam nadzieję, że 2 szybko się ukaże i do tego wraz z reedycją 1. Z drugiej strony: czekałem tyle lat to jeszcze kilka poczekam 'Jedynkę' czytałem jako 14-latek i pamiętam, że najbardziej cieszyły mnie opisy imprez, zasypiania na scenie, połykania pawi itd.. Teraz chętnie poczytałbym bardziej o życiu za kulisami, w studiu i w trasie
A ja mam nadzieję, że tak jak w jedynce rzetelnie zrobiony będzie spis wszystkich wydań poszczególnych wydawnictw. Z numerami wydań, premierami reedycji itd. Ogólnie tych wydań jest zatrzęsienie i Leszka czekałoby wiele roboty. Mam nadzieję, że nie odpuści. Trzymam kciuki.
"Ciotkę parowozu przetaczać na sznyclach." - Stanisław Lem