Cayenne napisał(a):btw "Comments are disabled for this video" i może dobrze... abstrahując od wykonań etc. - to, co się widzi np. w komentach na fb, jest załamujące (i właśnie nie w temacie Tyty, który jednak zbierał tam zdecydowanie więcej pozytywnych opinii); ilość syfu chlapanego tam równo szczególnie po Nataszy (ale nie tylko) jest lekko załamująca. Nie jestem fanką tej kobity i mnie w ogóle mało interesuje; chodzi mi tu o rozpędzoną ochotę do bezinteresownego gnojenia, bo Bucefowicz itp. Taki mamy klimat... życzliwy. :/
Cayenne napisał(a):W sumie całkiem mi się podobała telewizyjna wersja Tyty, na starcie wyczuwalna straszna napinka, z czasem się chyba wyluzował trochę, co kolejnym występom wyszło bardzo na dobre.
Ogólnie w dupie mając wszystkie te "żenadakomercjaoborzborzerzygamniepacze" ze swej strony uważam, że wstydu nie było, poszło mu spoko a kilka występów bardzo spoko (zwł. te z gatunku "titusśpiewa", Deszczowa piosenka chociażby albo duet z Nataszą, kurde! mocarny
) Wczorajsze występy (ten funk jaki fajny) też udany szoł.
Także jeśli oprócz siana i funu chodziło o sprawdzenie się - a bez wątpienia tak było - to IMHO poszło całkiem w porządku. Aż mi trochę szkoda, że to tyle. Ale bez przesady.
A jeśli chodzi o bluesa, to tam taka luźna kwestia od Irka Dudka była, że możeby coś razem. na Rawie na przykład. Czemu nie, chętnie by Smigol popaczał na takie coś.
blackmoore napisał(a):Tak w ogóle jeśli chodzi o bluesa to Titus, jako jedyny zaśpiewał coś od mistrzów gatunku.
pmaciej7 napisał(a):W wywiadze z Zeglerem Titus powiedział, że spodziewał się, że zaraz na poczatku wyleci. Uczciwie oceniając szanse, nie spodziewałem się, że wygra z Mietkiem czy Moniką Borzym, którzy mają lepiej wyszkolone i bardziej uniwersalne głosy, albo z Reni Jusis, która ma większy potencjał komercyjny. To, że w finale znaleźli się Urbańska i Brozowski wcale mnie nie dziwi. I warto przypomnieć, że w takim towarzystwie jeden odcinek wygrał.
Hau, hau.DB napisał(a): HAU!
pmaciej7 napisał(a):Titusowi dużo pomogły treningi wokalne przed kolejnymi występami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość