Maciek napisał(a):Co ciekawe materiał ten w ogóle nie był konsultowany z zespołem, wszystko to będzie w 100% robota dziennikarska
Olo napisał(a):Kolejna sprawa.
Zawsze myślałem, że "Maximum Overload" było wydane przez MMP celem zgarnięcia swojej części tortu przy okazji wydania "Acidofilii" przez Sony i że zespół nie tyle nie miał nic do gadania odnośnie doboru utworów, co nawet był przeciwny jej wydaniu.
A w podsumowaniu dyskografii jest napisane, że wybór debeściaków był z nimi konsultowany.
To jak to w końcu było?
Zwłaszcza, że na oficjalnej nie ma o tym albumie nawet wzmianki.
Olo napisał(a):A w podsumowaniu dyskografii jest napisane, że wybór debeściaków był z nimi konsultowany.
To jak to w końcu było?
Zwłaszcza, że na oficjalnej nie ma o tym albumie nawet wzmianki.
Laser napisał(a):skoro to kolega Krzyka to pewnie nie miał szans dotrzeć do pierwszego wydania z racji swojego młodego wieku
okładki zawsze pierwotne dajemy, ale do takich niuansów potrzeba speca. lepszy BYK się wkradł ale zamaskowany został![]()
Beavis napisał(a):Co do całej tej wkładki w TRMaciek napisał(a):Co ciekawe materiał ten w ogóle nie był konsultowany z zespołem, wszystko to będzie w 100% robota dziennikarska
Beavis napisał(a):Co do całej tej wkładki w TRMaciek napisał(a):Co ciekawe materiał ten w ogóle nie był konsultowany z zespołem, wszystko to będzie w 100% robota dziennikarska
zwukimu napisał(a):Beavis napisał(a):Co do całej tej wkładki w TRMaciek napisał(a):Co ciekawe materiał ten w ogóle nie był konsultowany z zespołem, wszystko to będzie w 100% robota dziennikarska
Materiał oczywiście był konsultowany z zespołem oraz z Litzą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości