Olo napisał(a):Niestety, ale w przypadku większości tych kawałków musieliby uczyć się ich grać na nowo.
Poza tym dochodzi syndrom, który niedawno odkryłem, a zwie się "by Request". Nie sądzę, aby publika była do końca zadowolona, że nie ma "Yonasha", "Jokera", czy "Pizzy" i zastępuje się je "E.E.G.O.", "Pig to Rent" czy np. "El Pecado".
pmaciej7 napisał(a):Bo te wszystkie bajrikłesty nie powinny być skierowane do każdego, kto kupi bilet czy wejdzie na onet, ale do wybranych fanów. Jest jakiś oficjalny fanclub Metaliki w Polsce, tak samo jest nasze forum. A żeby przeciwdziałać rejestrowaniu pustych kont dla podbijania wyników, wystarczyłoby dopuścić do głosowania osoby, które mają 3 miesiące stażu i 20 postów. Można też zrobić tak, że z ankiety programu wywalić kawałki grane w ciągu ostatniego roku-dwóch.
Smakosz napisał(a):Przecież na koncertach zdecydowanie więcej jest ludzi którzy kapelę widzą od święta, raz na jakiś czas, niż ultrasów którzy chcą Under The Gun.
(...)
Poza tym dzielenie słuchaczy bo jeden mieszka w Sulęcinie i na pewno chce usłyszeć The Joker,a drugi w Warszawie i Maximum Overload nie ma kompletnie sensu.
Dlatego ta idea to jakieś science fiction i to sie nigdy nie wydarzy.
pmaciej7 napisał(a):Do niedawna nikt nie wyobrażał sobie koncertów w rodzaju "X-lecie albumu...
Smakosz napisał(a):nie sądze żebym był jakimś wyjątkowym fanem bo mam ileś tam postów na forum i widziałem ich na żywo ileś tam razy, nie jestem lepszy od tych którzy idą na Acid's po raz pierwszy i chcą samych klasyków
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości