Strona 2 z 33

PostNapisane: 11 wrz 2006, o 20:01
przez Matis
qwas, daj nick :)

EDIT: wysłałem zaproszenie na "qwas", mam nadzieję, że to Ty :D

PostNapisane: 11 wrz 2006, o 20:32
przez kfasu
Matis napisał(a):qwas, daj nick :)

EDIT: wysłałem zaproszenie na "qwas", mam nadzieję, że to Ty :D


no to chyba dobrze wysłałeś. choć jeszcze mi nic nie doszło

EDIT: qur.. atakują mnie!! co robić ?! co robić ?! :wink: mam jeszcze godzine czasu... dobrze że wszystko moge pochować

PostNapisane: 12 wrz 2006, o 00:37
przez Crawley
Tak jak juz ktos wspomnial o rpg na necie - fajnie bylo by se w Diabelka pograc \m/

PostNapisane: 12 wrz 2006, o 12:00
przez kowal
wole guild wars bo maja zajebista muzyke ;p

PostNapisane: 12 wrz 2006, o 14:21
przez Acrid
Najlepszy MMOcRPG nieplatny, to ponoc http://www.silkroadonline.net/ Platny, to oczywiscie World Of Warcraft (mialem mozliwosc grania w bete przez bite 2? moze 3 miesiace i naprawde wiem co mowie; wylosowali mnie skubancy, hehe ;)).

Jak tam panowie Travian? ;)

PostNapisane: 12 wrz 2006, o 15:22
przez kfasu
Acrid napisał(a):[,,,]
Jak tam panowie Travian? ;)

a dziękować dziękować jakoś leci


matis nie doszło do mnie żadne zaproszenie może więcej nie możesz wysłać :?:


edit:
właśnie zajrzałem do ambasady a tam zaproszenie :D:D thx

PostNapisane: 12 wrz 2006, o 15:43
przez Matis
ja już mam ambasadę na 4 poziomie :D i materiałów troszkie :D więc zaczynam rozbudowywać wszystkie kopalnie i pola ;] jaki budynek musze rozbudować żebym mógł wybudować kryjówkę ?

PostNapisane: 12 wrz 2006, o 16:08
przez Acrid
Matis napisał(a):jaki budynek musze rozbudować żebym mógł wybudować kryjówkę ?


Hm. Jezeli sie nie myle, to ten budynek jest dostepny na samym poczatku? Nie musi byc rozbudowane nic innego.

Ja mam ten problem, ze produkuje obecnie tylko Zboże: 11 na godzine, a ow surowca mam: 5/1200. Totalna kleska. Wlasnie skorzystalem z Rynka i kupilem 200 za 250 drewna, ale dopiero za 2h dotrze mi do Osady. W sumie tez probuje sprzedac 400!! Zelaza!! za 200zboza i nikt sie nie chce zalapac ;/ Musze rozbudowac pola bo mnie cholera bierze. Porazka na calej lini, ot co.

PostNapisane: 12 wrz 2006, o 16:13
przez Matis
Acrid, powiedz jak się wysyła to Ci wyślę :P bo zboża mam opór :D

Edit: a co do tego budynku, to ja nie mam tej kryjówki :/ :P

PostNapisane: 12 wrz 2006, o 16:21
przez Acrid
Matis napisał(a):Acrid, powiedz jak się wysyła to Ci wyślę :P bo zboża mam opór :D


Wchodzisz na rynek, pierwsza opcja czyli Wyślij. Wpisujesz ilosc zboza i w nazwie osady Stoke-On-Trent, badz jezeli wolisz, to Pozycja: (-87|-64). Powinno sie udac. Moge odwdzieczyc sie zelazem jesli potrzebujesz ;)

Edit: Zauwazylem, gdy wlazlem na Sojusz i Nowości, ze:
TSK zaproponował(a) koalicji BA sojusz 12.09.06 15:50

Moze warto zawrzec koalicje? ;)

PostNapisane: 12 wrz 2006, o 16:27
przez Matis
jak coś to będę wołał, teraz idę Ci wysłać zobożę :)

Edit: Acrid, doszło coś ?:P

Edit2: co do koalicji to czemu nie :) tylko jak ? :D

PostNapisane: 12 wrz 2006, o 16:52
przez Acrid
Matis napisał(a):Edit: Acrid, doszło coś ?:P


Wlasnie nic sie nie dzieje i nie wiem czemu. Olej to ;)

Matis napisał(a):Edit2: co do koalicji to czemu nie :) tylko jak ? :D


Nie mam pojecia, Ty masz chyba wszystkie opcje Sojuszu, bo zalozyles wiec tam musisz poszukac czegos ;)

Edit: Za 20minut znow mnie kolo zaatakuje, cholera ;/ Ciekawe ile strace. Ech, musze rozbudowac te pola zboza i zrobic w koncu porzadne sily wojskowe.

PostNapisane: 12 wrz 2006, o 17:02
przez Matis
działa :) teraz idą do Ciebie moi handlarze :)

PostNapisane: 12 wrz 2006, o 17:49
przez Acrid
Matis napisał(a):działa :) teraz idą do Ciebie moi handlarze :)


Fakt, dzieki. Odwdziecze sie jak tylko bede mial jakiegos wolnego tragarza. W chwili obecnej to mam tak:

Obrazek

Biore sie za rozbudowe zboza. Pozniej za jednostki i jakos dalej poleci! ;D

PostNapisane: 12 wrz 2006, o 20:00
przez Boras
A ja sie cos zalogowac nie moge :?

PostNapisane: 12 wrz 2006, o 20:35
przez kfasu
Boras napisał(a):A ja sie cos zalogowac nie moge :?


to próbuj do skutku :P :P

PostNapisane: 14 wrz 2006, o 09:55
przez Matis
jeaa :D wszystkich surowców mam parwie full :d Acrid, nie trzeba było tych surowców :)

PostNapisane: 15 wrz 2006, o 12:26
przez Acrid
Jezeli ma ktos mozliwosc wybudowania Placu Bohaterow, to nie wahac sie ani przez sekunde! Naprawde oplaca sie stworzyc bohatera:

Obrazek

Nie dosc, ze zabil trzech, to w dodatku sam przezyl to starcie. Co przy miazdzacej przewadze wroga jest naprawde pelne podziwu (w koncu koles mial 50 jednostek+Bohatera, ech).

Gra w Traviana ktos oprocz Naszej czworki? (Przynajmniej tyle jest osobnikow w Sojuszu Barmy Army :P).

PostNapisane: 15 wrz 2006, o 12:37
przez Pschemasss
a gral ktos w snooda :p ?

PostNapisane: 15 wrz 2006, o 14:53
przez Bastard
Jak się powiększa ten pierdolnik od "zużycia zboża" bo mam 50/54 ??