Gry (komputerowe, konsole)

More life..

Gry (komputerowe, konsole)

Postprzez Bastard » 10 wrz 2006, o 12:50

Wznawiam topic bo poprzedni wsiąkł :roll: Nie tylko Boras zniknął z forum :wink:
Avatar użytkownika
Bastard
 
Posty: 2367
Dołączył(a): 7 mar 2006, o 08:24
Lokalizacja: Danzig

Postprzez Jimi » 10 wrz 2006, o 13:10

JA to wsiąkł ?? :shock: :)
Jimi
 
Posty: 1128
Dołączył(a): 7 mar 2006, o 15:28

Postprzez Acrid » 10 wrz 2006, o 13:20

No zabije jak psa! ;D

Przypominam wiec:


Travian.

Obrazek
Travian jest grą w którą grasz poprzez przegladarke. Zaczynasz w niej jako wódz małej osady i grasz z tysiącem innych graczy w jednym świecie.

Obrazek
# Trzy różne narody
# Cztery różne surowce
# Każdy naród ma 10 jednostek wojennych
# 25 różnych budynków
Avatar użytkownika
Acrid
 
Posty: 3925
Dołączył(a): 19 mar 2006, o 17:05

Postprzez Matis » 10 wrz 2006, o 13:54

Avatar użytkownika
Matis
 
Posty: 308
Dołączył(a): 1 sie 2006, o 17:07
Lokalizacja: Wlkp. :)

Postprzez Bastard » 10 wrz 2006, o 14:45

Ja pierdziu, to ja jestem daleko w tyle. Na razie nie mam się co chwalić...
Avatar użytkownika
Bastard
 
Posty: 2367
Dołączył(a): 7 mar 2006, o 08:24
Lokalizacja: Danzig

Postprzez Acrid » 10 wrz 2006, o 16:09

To do roboty! Skoro chcemy miec silny i zwarty Sojusz, nalezy dzialac. Efekty, efekty! ;D

Co z ta Ambasada na 3 poziomie? Bo jezeli tak Wam slabo idzie, to ja moge sie za to wziasc ;)

Matis: do takich wielkich screenow mogles podac tylko linka, Gunn Cie zabije ;P
Avatar użytkownika
Acrid
 
Posty: 3925
Dołączył(a): 19 mar 2006, o 17:05

Postprzez Jimi » 10 wrz 2006, o 16:13

Kurde trochę się forum rozjechało :/ Gunny będzie zła ;]

Bastard napisał(a):Ja pierdziu, to ja jestem daleko w tyle. Na razie nie mam się co chwalić...


Ja podobnie :] Ale pokaże...

Obrazek

Obrazek
Jimi
 
Posty: 1128
Dołączył(a): 7 mar 2006, o 15:28

Postprzez Acrid » 10 wrz 2006, o 16:17

Zamiast marnowac pieniadze na jednostki, oplaca sie bardziej rozbudowywac Kryjowke. Gdy ktos Cie najedzie, wojsko napewno Ci padnie (strata na budowe sux) dodatkowo zagarna Ci surowce. Przynajmniej imho.
Avatar użytkownika
Acrid
 
Posty: 3925
Dołączył(a): 19 mar 2006, o 17:05

Postprzez Polly » 10 wrz 2006, o 16:21

ok poddaje sie z roznych kontekstow probowalem to rozgryzc ale nic z tego, co oznacza "imho"? jednego znaczenia chyba nie ma :|
Sterczące kolce Pondijusa, ostre grzebienie Daktyloskopei, Trygla i latający Wieprzoryb są niczym wobec Bestii która nas gnębi...
Obrazek
Avatar użytkownika
Polly
 
Posty: 823
Dołączył(a): 7 mar 2006, o 02:15
Lokalizacja: iBiałystok

Postprzez Jimi » 10 wrz 2006, o 16:26

Acrid napisał(a):Zamiast marnowac pieniadze na jednostki, oplaca sie bardziej rozbudowywac Kryjowke. Gdy ktos Cie najedzie, wojsko napewno Ci padnie (strata na budowe sux) dodatkowo zagarna Ci surowce. Przynajmniej imho.


Nie buduje jednostek, tylko zrobiłem sobie jednego Legioniste na fazke :P

Kryjówke mam na razie na 2 poziomie, główny budynek na 4, reszta na 1 :)
Jimi
 
Posty: 1128
Dołączył(a): 7 mar 2006, o 15:28

Postprzez Acrid » 10 wrz 2006, o 16:29

In My Humble Opinion → moim skromnym zdaniem.

Ja to mialem juz 4, ale zwatpilem jak najechal mnie koles swoimi 60jednostkami, ech ;) Wlasnie sie zastanawiam jak to dalej rozegrac i w co inwestowac, bo to troche trudne. Chyba rozbuduje jeszcze pola bardziej, a pozniej wezme sie za produkcje Legionistow i zrobie na kogos najazd, hyhy.
Avatar użytkownika
Acrid
 
Posty: 3925
Dołączył(a): 19 mar 2006, o 17:05

Postprzez Matis » 10 wrz 2006, o 16:30

wybaczcie za screeny :P

ambasade mam na 3 poziomie, ale jak sojusz zrobić ? :D

EDIT: dobra już mam :) teraz poproszę o nazwy :D coby was pozapraszać ;]
Avatar użytkownika
Matis
 
Posty: 308
Dołączył(a): 1 sie 2006, o 17:07
Lokalizacja: Wlkp. :)

Postprzez Jimi » 10 wrz 2006, o 16:42

Nick: DimeJimi
Osada: Megalopolis
Mapa: (-106|-38)
Jimi
 
Posty: 1128
Dołączył(a): 7 mar 2006, o 15:28

Postprzez Acrid » 10 wrz 2006, o 16:48

Nick: Acrid
Osada: Stoke-On-Trent
Pozycja: (-87|-64)

Pamietaj, ze kazdy nastepny poziom ambasady pozwala przyjac trzech nowych czlonkow.
Avatar użytkownika
Acrid
 
Posty: 3925
Dołączył(a): 19 mar 2006, o 17:05

Postprzez Matis » 10 wrz 2006, o 16:50

spoko :D narazie muszę dużo materiałów nazbierać :d
Avatar użytkownika
Matis
 
Posty: 308
Dołączył(a): 1 sie 2006, o 17:07
Lokalizacja: Wlkp. :)

Postprzez kfasu » 11 wrz 2006, o 11:55

http://www.myspace.com/buenosagres
mnie to nie przeszkadza
Avatar użytkownika
kfasu
 
Posty: 4250
Dołączył(a): 16 mar 2006, o 19:56
Lokalizacja: 2B

Postprzez Acrid » 11 wrz 2006, o 12:10

qwas napisał(a):kto do sojuszu?


Niepotrzebnie go tworzysz, poniewaz sojusz Barmy Army juz istniej i lepiej wlasnie ten rozbudowywac.

Matis musi tylko rozbudowywac Ambasade aby mogl wysylac wiecej zaproszen. Oczywiscie, zebys nie tracil na tym, bedziemy wysylac jakies surowce, co by bylo szybciej. W chwili obecnej nie mam niczego za duzo, ale zeby poszlo szybciej, moge cos Ci wyslac, pytanie tylko czego potrzebujesz?

Zostaly mi 4 pola na 2 poziomie, ech 3xlas i 1xzelazo. Wlasnie chcialem rozbudowac Zboze na 5 poziom, co by moc Piekarnie stworzyc, ale bede musial troszke jeszcze poczekac ;)
Avatar użytkownika
Acrid
 
Posty: 3925
Dołączył(a): 19 mar 2006, o 17:05

Postprzez kowal » 11 wrz 2006, o 14:18

a grał albo gra ktoś z was w guild wars? bo zastanawiam sie czy nie kupic sobie tej gry :wink:
Avatar użytkownika
kowal
 
Posty: 210
Dołączył(a): 11 wrz 2006, o 13:14
Lokalizacja: z kądinąd

Postprzez Boras » 11 wrz 2006, o 16:42

Kurde co to za gierka ? zaraz wejde i pogram se z wami :lol:
Plan Dnia : Wstane, Pierdne, Zrobie przedziałek i mam fajrant ;)
Avatar użytkownika
Boras
 
Posty: 1936
Dołączył(a): 9 mar 2006, o 19:50
Lokalizacja: Gniewkowo

Postprzez kfasu » 11 wrz 2006, o 19:48

Acrid napisał(a):
qwas napisał(a):kto do sojuszu?


Niepotrzebnie go tworzysz, poniewaz sojusz Barmy Army juz istniej i lepiej wlasnie ten rozbudowywac.

Matis musi tylko rozbudowywac Ambasade aby mogl wysylac wiecej zaproszen. Oczywiscie, zebys nie tracil na tym, bedziemy wysylac jakies surowce, co by bylo szybciej. W chwili obecnej nie mam niczego za duzo, ale zeby poszlo szybciej, moge cos Ci wyslac, pytanie tylko czego potrzebujesz?

Zostaly mi 4 pola na 2 poziomie, ech 3xlas i 1xzelazo. Wlasnie chcialem rozbudowac Zboze na 5 poziom, co by moc Piekarnie stworzyc, ale bede musial troszke jeszcze poczekac ;)


nosz w morde jeża :!:
to czekam na zaproszenie,
btw posyłania towarów.. przdało by mi sie troche zborza, w zamian moge dać żelazo
http://www.myspace.com/buenosagres
mnie to nie przeszkadza
Avatar użytkownika
kfasu
 
Posty: 4250
Dołączył(a): 16 mar 2006, o 19:56
Lokalizacja: 2B

Następna strona

Powrót do Hyde Park

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość

cron